Skip to main content

Open Avond donderdag 25 januari 2024

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de werkwijze van de vrijmetselarij? En wil je ook eens ervaren wat de kracht van rituelen en symbolen kunnen zijn in jouw persoonlijke ontwikkeling? En wil je ook aan jezelf werken en jezelf verbeteren?

Zelfontplooiing en zingeving staan binnen de vrijmetselarij centraal. Vrijmetselaren willen een beter mens worden en met behulp van symbolen en rituelen geven zij hier invulling aan. Binnen de broederschap werk je aan jezelf maar wel in je eigen tempo en richting.

De Rotterdamse vrijmetselaarsloges Tamarisk en De Drie Kolommen organiseren donderdag 25 januari 2024 in het logegebouw aan de Oostmaaslaan 950 te Rotterdam een Avond voor Belangstellenden. Op deze avond kan je kennis maken met de broederschap en de broeders van beide loges, waarbij een rituaal wordt opgevoerd zodat je kennis kunt maken met de methode van de vrijmetselarij.

  • Wat: Avond voor Belangstellenden
  • Wanneer: 25 januari 2024
  • Waar: logegebouw aan de Oostmaaslaan 950 te Rotterdam
  • Start: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur

Spreekt dit je aan en heb je interesse in de vrijmetselarij, dan ben je van harte welkom op onze Open Avond. Je kunt je aanmelden voor deze Open Avond via het inschrijfformulier van loge De Drie Kolommen. Na versturing van je aanmelding ontvang je een bevestiging hiervan.