Avond voor belangstellenden op 7 april of 21 april 2022

Ben je ook zo nieuwsgierig naar de werkwijze van de vrijmetselarij? En wil je ook eens ervaren wat de kracht van rituelen en symbolen kunnen zijn in jouw persoonlijke ontwikkeling? En wil je ook aan jezelf werken?

Zelfontplooiing en zingeving staan binnen de vrijmetselarij centraal. Vrijmetselaren willen een beter mens worden en met behulp van symbolen en rituelen geven zij hier invulling aan. Binnen de broederschap werk je aan jezelf maar wel in je eigen tempo en richting.

De Rotterdamse vrijmetselaarsloge Tamarisk organiseert donderdag 7 april en 21 april 2022 in het logegebouw aan de Van Vollenhovenstraat 35 te Rotterdam een avond voor belangstellenden. Op deze avond kan je kennis maken met de broederschap en de broeders van loge Tamarisk, waarbij broeder Marco de spirituele kant van de vrijmetselarij zal bespreken en broeder René de sociale kant.

  • Wat: Avond voor Belangstellenden
  • Wanneer: 7 april of 21 april 2022
  • Waar: logegebouw aan de Van Vollenhovenstraat 35 te Rotterdam
  • Start: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur

Spreekt dit je aan, dan ben je van harte welkom op één van onze open avonden. Je kunt je aanmelden voor deze Avond voor Belangstellenden via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Avond voor Belangstellenden op donderdag 7 april 2022 of donderdag 21 april 2022