Avond voor belangstellenden op 23 september of 30 september 2021

Ben je nieuwsgierig naar de werkwijze van de vrijmetselarij? En wil je ook eens ervaren wat de kracht van rituelen en symbolen kunnen zijn in jouw persoonlijke ontwikkeling? En wil je ook aan jezelf werken?

Zelfontplooiing en zingeving staan binnen de vrijmetselarij centraal. Vrijmetselaren willen een beter mens worden en met behulp van symbolen en rituelen geven zij hier invulling aan. Binnen de broederschap werk je aan jezelf in je eigen tempo en richting.

De Rotterdamse vrijmetselaarsloge Tamarisk organiseert donderdag 23 september en 30 september 2021 in het logegebouw aan de Van Vollenhovenstraat 35 te Rotterdam een avond voor belangstellenden. Op deze avond kunt u kennis maken met de broederschap en de broeders van loge Tamarisk, waarbij broeder Marco de spirituele kant van de vrijmetselarij zal bespreken en broeder René de sociale kant.

  • Wat: Avond voor Belangstellenden
  • Wanneer: 23 september of 30 september 2021
  • Waar: logegebouw aan de Van Vollenhovenstraat 35 te Rotterdam
  • Start: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur

Spreekt dit je aan, dan ben je welkom op één van onze open avonden. Je kunt je aanmelden voor deze Avond voor Belangstellenden via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Avond voor Belangstellenden op donderdag 23 september 2021 of donderdag 30 september 2021