Avond voor belangstellenden op 8 oktober 2020 en 29 oktober 2020

Ben je nieuwsgierig naar de werkwijze van de vrijmetselarij? En wil je ook eens ervaren wat de kracht van rituelen en symbolen kunnen zijn in jouw ontwikkeling? En wil je ook aan jezelf werken?

Zelfontplooiing en zingeving staan binnen de vrijmetselarij centraal. Vrijmetselaren willen een beter mens worden en met behulp van symbolen en rituelen geven zij hier invulling aan. Binnen de broederschap werk je aan jezelf in je eigen tempo en richting.

De Rotterdamse vrijmetselaarsloge Tamarisk organiseert donderdag 8 oktober 2020 en donderdag 29 oktober 2020 in het logegebouw aan de Van Vollenhovenstraat 35 te Rotterdam een avond voor belangstellenden. Op donderdag 8 oktober kunt u kennis maken met de broederschap en broeders, waarbij broeder Marco de spirituele kant van de vrijmetselarij zal bespreken en broeder René de sociale kant. Op donderdag 29 oktober zal een speciaal voor deze avond gemaakte rituaal opgevoerd worden zodat je nader kennis kunt maken met de methode en systematiek van de vrijmetselarij.

  • Wat: Avond voor Belangstellenden
  • Wanneer: 8 oktober en 29 oktober 2020
  • Waar: logegebouw aan de Van Vollenhovenstraat 35 te Rotterdam
  • Start: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur

Spreekt dit je aan, dan ben je welkom op onze open avonden. Je kunt je aanmelden voor deze Avonden voor Belangstellenden via onderstaande inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Avonden voor Belangstellenden op donderdag 8 oktober 2020 en donderdag 29 oktober 2020